English Nederlands
Yeh Organic Tea
Winkelwagen 0 Item

Nieuwe artikelen

MATCHA GROENE THEE POEDER

MATCHA GROENE THEE POEDER
vanaf 7,15 EUR
incl. 9 % omzetbelasting excl. verzendkosten

KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW!

KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW!

19,95 EUR

incl. 9 % omzetbelasting
excl. verzendkosten

Levertijd: NL 1-2 dagen, EU 4-8 dagen

Artikel nr.: 63255

Packings:

15 gram
19,95 EUR
( 1,33 EUR per 1 gram )
 

Ingrediënten

Witte thee. Bonker en droog bewaren.


Introductie

De witte theebladeren hebben de hoogste concentratie van polyfenolen op deze planeet! Yeh Tea, direct geïmporteerd uit de originele theeplantages in de valeien van Kenia, biedt u deze unieke superthee: Kenya White Tea!

  

Yeh Tea Smaak Intensiteit Schaal: 4

0-1: Kruiden en cafeïnevrij
2-4: Makkelijke drinker
5-6: Theeliefhebbers
7-8: Stap tot professional
9-10: Thee masters


Bereidingsinstructies
Gebruik 2 gram (één theelepel) voor een kop van 300ml en 4-5 gram (twee theelepels) voor een pot van 600ml. Voeg water van 95 graden Celsius toe en laat het 3-4 minuten trekken.


Verpakking en ontwerp
Het product is verkrijgbaar in tin verpakking. Het product is ontworpen door de designer Hsiu-Li Yeh, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in retail interieur-, product- en merkontwerp. 

Tin:  Afmetingen - Diameter 8.5cm en Hoogte 2.8cm Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gewicht en de grootte van de tin zodat het makkelijk mee te nemen is in een tas of zak. De tin is bovendien water-resistent. De deksel heeft een luchtdichte schoef om de geur en de smaak zo optimaal mogelijk te houden. De deksel heeft een chique ontwerp met kleurijke illustraties (getekend door de ontwerpester Hsiu-Li Yeh) met goud en glimmende afwerking voor een premium uitstraling. In het midden van de deksel is een ronde gouden stip met de details over de thee. Aan de onderzijde zijn de bereidingsinstructies te vinden, de ingrediënten, bedrijfsgegevens en de zegel om aan de geven dat de thee bioloisch is. 

KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW! KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW! KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW! KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW! KENIAANSE WITTE THEE - NIEUW!
[<Terug] | [Volgende>]
Artikel 2 of 4 in deze categorie
Yeh Organic Tea
Yeh Organic Tea © 2019