English Nederlands
Yeh Organic Tea
Winkelwagen 0 Item

Nieuwe artikelen

MATCHA GROENE THEE POEDER

MATCHA GROENE THEE POEDER
vanaf 7,15 EUR
incl. 9 % omzetbelasting excl. verzendkosten

WITTE THEE KNOPPEN

WITTE THEE KNOPPEN

vanaf 7,15 EUR

incl. 9 % omzetbelasting
excl. verzendkosten

Levertijd: NL 1-2 dagen, EU 4-8 dagen

Artikel nr.: 63824

Packings:

15 gram
7,15 EUR
( 0,48 EUR per 1 gram )
45 gram
10,23 EUR
( 0,23 EUR per 1 gram )
 

Ingrediënten
Chinese witte thee*, kaneel*, sinaasappelstukjes*. *van biologische teelt.


Introductie
Witte thee knoppen zijn met de hand geplukt, ieder met één blad en twee jonge blaadjes. Het is één van de beroemdste exotische smaken van witte thee, bekend om de volle en krachtige smaak. Deze fijne kwaliteitsthee heeft een heldere infusie en bloemige aroma.


Smaakomschrijving 
De droge theeblaadjes zijn wit, lichtgroen en lichtbruin van kleur. De thee is een mix van knoppen en bladen met een natuurlijke draai. De thee heeft een exotische zoete geur. Wanneer het water is toegevoegd aan de thee krijgt het blad een lichtbruine kleur en wordt de zoete geur intenser. Wanneer de thee in een kopje wordt geschonken is de thee licht goudkleurig met een lichte sinaasappel en kaneel smaak.


Yeh Tea Smaak Intensiteit Schaal: 7
0-1: Kruiden en cafeïnevrij
2-4: Makkelijke drinker
5-6: Theeliefhebbers
7-8: Stap tot professional
9-10: Thee masters


Bereidingsinstructies
Gebruik 2-3 gram thee voor 100ml heet water van 85-90 graden Celsius en laat het 3 minuten trekken. Onze Black Label Witte thee knoppen kunnen 3-4 hergebruikt worden door opnieuw heet water eraan toe te voegen aan de theepot. 


Verpakking en ontwerp
Het product is verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: een tin en een kraft papieren zak. Het product is ontworpen door de designer Hsiu-Li Yeh, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in retail interieur-, product- en merkontwerp.

Tin:  Afmetingen - Diameter 8.5cm en Hoogte 2.8cm Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gewicht en de grootte van de tin zodat het makkelijk mee te nemen is in een tas of zak. De tin is bovendien water-resistent. De deksel heeft een luchtdichte schoef om de geur en de smaak zo optimaal mogelijk te houden. In het midden van de deksel zijn jasmijn parels zichtbaar met daarom heen de details over de thee. Aan de onderzijde zijn de bereidingsinstructies te vinden, de ingrediënten, bedrijfsgegevens en de zegel om aan de geven dat de thee bioloisch is.

Kraftpapieren zak: Afemetingen - Lengte 10cm, Hoogte 20cm en breedte 3cm. De zak is gemaakt van ecologisch bruine natronkraft en kraftpapier. De voorzijde heeft een Black Label uiterlijk, zwart met het gouden Yeh Tea logo. Aan de bovenzijde is de zak gesealed met een warmtestrip en vervolgens omgevouwen en vastgezet met een gouden strip die te hergebruiken is.


Product Informatie
Witte thee knoppen is een biologische witte thee met de subtiele smaak van sinaasappel en kaneel aroma, afkomstig van de provincie Fujian in China. De thee wordt op een hoogte van 600m boven waterpeil geoogst. Deze witte thee wordt ook wel in China Fu Ding Da Bai genoemd. Deze thee is met de handgeplukt en vervolgens gedroogd om de natuurlijke smaak van de thee te behouden.

WITTE THEE KNOPPEN WITTE THEE KNOPPEN WITTE THEE KNOPPEN WITTE THEE KNOPPEN WITTE THEE KNOPPEN WITTE THEE KNOPPEN WITTE THEE KNOPPEN

Klanten die dit artikel gekocht hebben, hebben ook de volgende artikelen gekocht:

CLASSIC CHAI THEE

CLASSIC CHAI THEE

Details

vanaf 4,06 EUR

CEYLON THEE

CEYLON THEE

Details

vanaf 4,06 EUR

JASMIJNPAREL THEE

JASMIJNPAREL THEE

Details

vanaf 12,29 EUR

CAPE GOLD THEE

CAPE GOLD THEE

Details

vanaf 4,06 EUR

GYOKURO ROSE

GYOKURO ROSE

Details

vanaf 12,29 EUR

WOMEN IN LOVE THEE

WOMEN IN LOVE THEE

Details

vanaf 4,06 EUR

VERVEINE KRUIDENTHEE

VERVEINE KRUIDENTHEE

Details

vanaf 4,06 EUR

CITROENGRASTHEE

CITROENGRASTHEE

Details

vanaf 4,06 EUR

[Volgende>]
Artikel 1 of 4 in deze categorie
Yeh Organic Tea
Yeh Organic Tea © 2019