English Nederlands
Yeh Organic Tea
Winkelwagen 0 Item

Nieuwe artikelen

GEMBER THEE - NIEUW!

GEMBER THEE - NIEUW!
vanaf 5,09 EUR
incl. 9 % omzetbelasting excl. verzendkosten

OOLONG GINGSENG THEE

OOLONG GINGSENG THEE

vanaf 9,20 EUR

incl. 9 % omzetbelasting
excl. verzendkosten

Levertijd: NL 1-2 dagen, EU 4-8 dagen

Artikel nr.: 63825

Packings:

35 gram
9,20 EUR
( 0,26 EUR per 1 gram )
100 gram
17,43 EUR
( 0,17 EUR per 1 gram )
 

Ingrediënten
Groene thee.


Introductie
Deze Ginseng Oolong thee staat ook bekend als de "thee der koningen" - een populaire, op smaak gebrachte Oolong-thee. Het heeft de rijke zachte smaak van Oolong met een aangename aanhoudende nasmaak. Het wordt overal door Aziaten genoten en is een goede "inleidende" thee voor mensen die beginnen met hun Oolong thee avontuur. Deze in balletjes gerolde en medium geroosterde Ginseng Oolong thee mix is ontwikkeld door de Taiwanezen. Ze hebben deze thee altijd gemaakt door het gingseng poeder in de verse bladeren te mengen en het in te rollen tijdens het oprolproces van de verse bladeren. Op deze manier zorgt het ervoor dat de smaak en zoetheid uniform en blijvend is - zelfs met meerdere infusies. Het was nadat de thee ongeveer 20 jaar geleden in het vasteland van China geïntroduceerd werd en het maakproces veranderde. Ginseng Oolong werd een grote vraag op het vasteland van China en dat nog steeds zo. De Chinezen maken meestal Ginseng Oolong door de buitenkant van de reeds gerolde en verwerkte Oolong-thee met Jiaogulan-poeder te bedekken. Jiaogulan is gingseng, de letterlijke vertaling is "gestrande blauwe plant". 


Yeh Tea Smaak Intensiteit Schaal: 4
0-1: Kruiden en cafeïnevrij
2-4: Makkelijke drinker
5-6: Theeliefhebbers
7-8: Stap tot professional
9-10: Thee masters


Bereidingsinstructies
Gebruik 2-3 gram Oolong Gingseng thee voor 100ml heet water van 70-80 graden Celsius en laat de thee 3 minuten trekken. Onze Black Label Oolong Gingseng kunnen 3-4 hergebruikt worden door opnieuw heet water toe te voegen aan de theepot.


Verpakking en ontwerp
Het product is verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: een tin en een kraftpapieren zak. Het product is ontworpen door de designer Hsiu-Li Yeh, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in retail interieur-, product- en merkontwerp.

Tin:  Afmetingen - Diameter 8.5cm en Hoogte 2.8cm Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gewicht en de grootte van de tin zodat het makkelijk mee te nemen is in een tas of zak. Het is bovendien water-resistent. De deksel heeft een luchtdichte schoef om de geur en de smaak zo optimaal mogelijk te houden. In het midden van de deksel zijn de theebladen zichtbaar met daarom heen de details over de thee. Aan de onderzijde zijn de bereidingsinstructies te vinden, de ingrediënten, bedrijfsgegevens en de zegel om aan de geven dat de thee biologisch is.

Kraftpapieren zak: Afemetingen - Lengte 10cm, Hoogte 20cm en breedte 3cm. De zak is gemaakt van ecologisch bruine natronkraft en kraftpapier. De voorzijde heeft een Black Label uiterlijk, zwart met het gouden Yeh Tea logo. Aan de bovenzijde is de zak gesealed met een warmtestrip en vervolgens omgevouwen en vastgezet met een gouden strip die her-te-gebruiken is.

OOLONG GINGSENG THEE OOLONG GINGSENG THEE OOLONG GINGSENG THEE

Klanten die dit artikel gekocht hebben, hebben ook de volgende artikelen gekocht:

WITTE BLOEMENTHEE

WITTE BLOEMENTHEE

Details

vanaf 7,15 EUR

AFRIKAANSE KANEEL THEE

AFRIKAANSE KANEEL THEE

Details

vanaf 5,09 EUR

[<Terug] | [Volgende>]
Artikel 2 of 4 in deze categorie
Yeh Organic Tea
Yeh Organic Tea © 2019