English Nederlands
Yeh Organic Tea
Winkelwagen 0 Item

Nieuwe artikelen

GEMBER THEE - NIEUW!

GEMBER THEE - NIEUW!
vanaf 5,09 EUR
incl. 9 % omzetbelasting excl. verzendkosten

BI LUO CHUN THEE

BI LUO CHUN THEE

vanaf 12,29 EUR

incl. 9 % omzetbelasting
excl. verzendkosten

Levertijd: NL 1-2 dagen, EU 4-8 dagen

Artikel nr.: 63820

Packings:

25 gram
12,29 EUR
( 0,49 EUR per 1 gram )
80 gram
25,66 EUR
( 0,32 EUR per 1 gram )
 

Ingrediënten
Groene thee*. *van biologische teelt.


Introductie
Deze beroemde Chinese groene thee komt uit de provincie Jiangsu. De naam Biluochun betekent letterlijk “groene slakken lente”. De blaadjes zijn strak gerold en gekruld en lijken op slakken. De perfecte thee voor wie kennis wil maken met thee zoals Chinezen thee drinken. Onder andere door zijn fruitige smaak en bloemige aroma zijn niet alleen Chinezen fan van deze thee, maar ook steeds meer mensen in het Westen beginnen deze groene thee aarderen. Probeer het ook eens!


Smaakomschrijving
De droge theeblaadjes zijn zilvergroen van kleur. De theebladen zijn gerold in kleine knoppen met een slanke slierten, met een twist  die qua vorm op een slak. De droge bladen hebben een frisse geur. Wanneer het water is toegevoegd aan de thee krijgt het blad een frisse groene kleur met een frisse aroma. Wanneer de thee in een kopje wordt geschonken is de thee lichtgroen met een frisse geurige en zachtvolle smaak.


Yeh Tea Smaak Intensiteit Schaal: 8
0-1: Kruiden en cafeïnevrij
2-4: Makkelijke drinker
5-6: Theeliefhebbers
7-8: Stap tot professional
9-10: Thee masters


Bereidingsinstructies
Gebruik 2-3 gram Bi Luo Chun thee voor 100ml heet water van 70-80 graden Celsius en laat de thee 3 minuten trekken. Onze Black Label Bi Luo Chun kunnen 3-4 hergebruikt worden door opnieuw heet water toe te voegen aan de theepot.


Verpakking en ontwerp
Het product is verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: een tin en een kraftpapieren zak. Het product is ontworpen door de designer Hsiu-Li Yeh, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in retail interieur-, product- en merkontwerp.

Tin:  Afmetingen - Diameter 8.5cm en Hoogte 2.8cm Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gewicht en de grootte van de tin zodat het makkelijk mee te nemen is in een tas of zak. Het is bovendien water-resistent. De deksel heeft een luchtdichte schoef om de geur en de smaak zo optimaal mogelijk te houden. In het midden van de deksel zijn de theebladen zichtbaar met daarom heen de details over de thee. Aan de onderzijde zijn de bereidingsinstructies te vinden, de ingrediënten, bedrijfsgegevens en de zegel om aan de geven dat de thee biologisch is.

Kraftpapieren zak: Afemetingen - Lengte 10cm, Hoogte 20cm en breedte 3cm. De zak is gemaakt van ecologisch bruine natronkraft en kraftpapier. De voorzijde heeft een Black Label uiterlijk, zwart met het gouden Yeh Tea logo. Aan de bovenzijde is de zak gesealed met een warmtestrip en vervolgens omgevouwen en vastgezet met een gouden strip die her-te-gebruiken is.


Product Informatie
Bi Luo Chun is een biologische groene thee uit de provincie Jiangsu in China. De thee wordt op de hoge heuvels in de lente geoogst. Handgemaakt op traditionele wijze met knoppen van de kleinere bladen. De productiemethode omvat het stoppen van oxideren, luchten en roosteren om zo tot beste kwaliteit thee te komen.

BI LUO CHUN THEE BI LUO CHUN THEE BI LUO CHUN THEE BI LUO CHUN THEE BI LUO CHUN THEE BI LUO CHUN THEE BI LUO CHUN THEE

Klanten die dit artikel gekocht hebben, hebben ook de volgende artikelen gekocht:

DARJEELING THEE

DARJEELING THEE

Details

vanaf 5,09 EUR

[<Terug] | 
Artikel 4 of 4 in deze categorie
Yeh Organic Tea
Yeh Organic Tea © 2019