English Nederlands
Yeh Organic Tea
Winkelwagen 0 Item

Nieuwe artikelen

WITTE BLOEMENTHEE

WITTE BLOEMENTHEE
vanaf 6,95 EUR
incl. 6 % omzetbelasting excl. verzendkosten

MATCHA GROENE THEE POEDER

MATCHA GROENE THEE POEDER

vanaf 6,95 EUR

incl. 6 % omzetbelasting
excl. verzendkosten

Levertijd: NL 1-2 dagen, EU 4-8 dagen

Artikel nr.: 63830

Packings:

40 gram
6,95 EUR
( 0,17 EUR per 1 gram )
80 gram
10,95 EUR
( 0,14 EUR per 1 gram )
 

Ingrediënten
Groene thee*. *van biologische teelt.


Introductie
Deze Japanse thee specialiteit is gemaakt van groene thee, gemalen tot fijne poeder. Heerlijk om te drinken als thee maar ook ideaal te gebruiken als een ingrediënt in gebak of in hartige gerechten. Op de verpakking staat een recept voor Matcha Latte.


Yeh Tea Smaak Intensiteit Schaal: 7
0-1: Kruiden en caffeine vrij
2-4: Makkelijke drinker
5-6: Theeliefhebbers
7-8: Stap tot professional
9-10: Thee masters


Bereidingsinstructies
Gebruik 1-2 gram (een halve theelepel) voor een kop van 100ml. Voeg water van 90 graden Celsius toe en laat het 3-4 minuten trekken.


Verpakking en ontwerp
Het product is verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: een tin en een kraft papieren zak. Het product is ontworpen door de designer Hsiu-Li Yeh, een ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in retail interieur-, product- en merkontwerp.

 

Tin:  Afmetingen - Diameter 7.7cm en Hoogte 6.5cm Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gewicht en de grootte van de tin zodat de Matcha groene thee poeder makkelijk te gebruiken is. De deksel kan luchtdicht sluiten om de geur en de smaak zo optimaal mogelijk te behouden. De deksel en tin zijn goudkleurig voor een premium uitstraling. De bovenkant en zijkant van de tin is voorzien van een chique ontwerp met een moderne kleurijke illustratie. Aan de onderzijde zijn de bereidingsinstructies te vinden, de ingrediënten, bedrijfsgegevens en de zegel om aan de geven dat de thee bioloisch is. 

Kraftpapieren zak: Afmetingen - Lengte 10cm, Hoogte 20cm en breedte 3cm. De zak is gemaakt van ecologisch bruine natronkraft en kraftpapier. De voorzijde heeft een kleurijk label met het Yeh Tea logo en een omschrijving van de thee. Aan de bovenzijde is de zak gesealed met een warmtestrip en vervolgens omgevouwen en vastgezet met een gouden strip die her-te-gebruiken is.

 

MATCHA GROENE THEE POEDER MATCHA GROENE THEE POEDER MATCHA GROENE THEE POEDER MATCHA GROENE THEE POEDER MATCHA GROENE THEE POEDER MATCHA GROENE THEE POEDER MATCHA GROENE THEE POEDER

Klanten die dit artikel gekocht hebben, hebben ook de volgende artikelen gekocht:

GENMAICHA THEE

GENMAICHA THEE

Details

vanaf 4,95 EUR

GEMBER THEE - NIEUW!

GEMBER THEE - NIEUW!

Details

vanaf 4,95 EUR

MISS JASMINE THEE

MISS JASMINE THEE

Details

vanaf 4,95 EUR

GREEN GUNPOWDER THEE

GREEN GUNPOWDER THEE

Details

vanaf 3,95 EUR

[<Terug] | [Volgende>]
Artikel 3 of 11 in deze categorie
Yeh Organic Tea
Yeh Organic Tea © 2018