English Nederlands
Yeh Organic Tea
Winkelwagen 0 Item

Nieuwe artikelen

MATCHA GROENE THEE POEDER

MATCHA GROENE THEE POEDER
vanaf 7,15 EUR
incl. 9 % omzetbelasting excl. verzendkosten

KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW!

KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW!

vanaf 13,32 EUR

incl. 9 % omzetbelasting
excl. verzendkosten

Levertijd: NL 1-2 dagen, EU 4-8 dagen

Artikel nr.: 63254

Packings:

35 gram
13,32 EUR
( 0,38 EUR per 1 gram )
80 gram
25,66 EUR
( 0,32 EUR per 1 gram )
 

Ingrediënten

Groene thee met paarse blad. Donker en droog bewaren.


Introductie

Een van de meest exotische, handgemaakte en handverwerkte soorten thee uit de Rift Valley in Kenia - Purple Tea.

De Keniaanse Purple Tea is een handgemaakte en handverwerkte thee uit de valleien in Kenia.
Het is een groene thee van de theeplant zoals alle thee, Camellia Sinensis, maar dan met paarsgekleurde bladeren. De infusie is volrond, heeft een pluimachtige aroma en de drank heeft een subtiele paarse tint. Purple Tea is uitzonderlijk gezond; het bevat namelijk bijna tweemaal de antioxidanten als andere soorten thee!
 

Yeh Tea Smaak Intensiteit Schaal: 4

0-1: Kruiden en cafeïnevrij
2-4: Makkelijke drinker
5-6: Theeliefhebbers
7-8: Stap tot professional
9-10: Thee masters


Bereidingsinstructies
Gebruik 2 gram (één theelepel) voor een kop van 300ml en 4-5 gram (twee theelepels) voor een pot van 600ml. Voeg water van 95 graden Celsius toe en laat het 3-4 minuten trekken.


Verpakking en ontwerp
Het product is verkrijgbaar in twee soorten verpakkingen: een tin en een kraftpapieren zak. Het product is ontworpen door de designer Hsiu-Li Yeh, zij heeft meer dan 10 jaar ervaring in retail interieur-, product- en merkontwerp.

 

Tin:  Afmetingen - Diameter 8.5cm en Hoogte 2.8cm Bij het ontwerp is rekening gehouden met het gewicht en de grootte van de tin zodat het makkelijk mee te nemen is in een tas of zak. De tin is bovendien water-resistent. De deksel heeft een luchtdichte schoef om de geur en de smaak zo optimaal mogelijk te houden. De deksel heeft een chique ontwerp met kleurijke illustraties (getekend door de ontwerpester Hsiu-Li Yeh) met goud en glimmende afwerking voor een premium uitstraling. In het midden van de deksel is een ronde gouden stip met de details over de thee. Aan de onderzijde zijn de bereidingsinstructies te vinden, de ingrediënten, bedrijfsgegevens en de zegel om aan de geven dat de thee bioloisch is. 

Kraftpapieren zak: Afmetingen - Lengte 10cm, Hoogte 20cm en breedte 3cm. De zak is gemaakt van ecologisch bruine natronkraft en kraftpapier. De voorzijde bevat het kleurijke label Yeh Tea logo en een omschrijving van de thee. Aan de bovenzijde is de zak gesealed met een warmtestrip en vervolgens omgevouwen en vastgezet met een gouden strip die her-te-gebruiken is.

 

KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW! KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW! KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW! KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW! KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW! KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW! KENIAANSE PAARSE THEE - NIEUW!

Klanten die dit artikel gekocht hebben, hebben ook de volgende artikelen gekocht:

GOUDBLOEM BLOEMENTHEE

GOUDBLOEM BLOEMENTHEE

Details

vanaf 8,18 EUR

THEEKNIJPER

THEEKNIJPER

Details

3,95 EUR

[Volgende>]
Artikel 1 of 11 in deze categorie
Yeh Organic Tea
Yeh Organic Tea © 2019